Pneumonia cu Aspergillus este listată drept cauza directă a infecției cu Coronavirus?

qian-xun

De ce Pneumonia cu Aspergillus ( mucegaiuri omniprezente in materia organica ) este listată drept cauza directă a infecției cu Coronavirus?

Aspergillus este un gen format din câteva sute de specii de mucegai care se găsesc în diverse climaturi din întreaga lume. Aspergillus a fost catalogat pentru prima dată în 1729 de preotul și biologul italian Pier Antonio Micheli. 


Sursa si articol: www.jenniferzengblog.com / Text: Qian Xun | De Qian Xun

(Presă: Acest articol este un mesaj de la Qian Xun despre „Interacțiunea la cald” a NTDTV despre noul program sursă de virus al coroanei. Titlul se bazează pe conținut. Videoclipul programului este după acest articol.
Nu înțeleg medicina și virologia, public acest articol în speranța de a atrage atenția experților și de a participa la discuții și discuții. )
(Notă de la Jennifer: Acest articol este un comentariu de la Qian Xun lăsat în programul NTDTV „Focus Talk” despre sursa coronavirusului sau Covid-2019. Titlul a fost creat de mine pe baza conținutului. Videoclipul programului este mai jos acest articol. Nu înțeleg prea multe despre medicină sau virologie. Publicez acest articol în speranța de a atrage atenția experților pentru ca aceștia să participe la discuții și să arunce mai multe lumi asupra problemei. Traducerea în engleză de mai jos este realizată de Google, nu de mine. Dacă este ceva greșit, vă rog să mă iertați, deoarece nu știu prea multe despre terminologie.)
În ceea ce privește acest nou coronavirus, perioada de incubație este mai lungă decât cea a SARS, iar infecțivitatea sa este de mai multe ori decât cea a virusului SARS. De asemenea, este o reminiscență a articolului oamenilor de știință indieni, că de data aceasta, fragmentul genei HIV inserat artificial în genele noului virus corona va Nu va face ca noua coroană să posede anumite caracteristici HIV, cum ar fi o perioadă lungă de incubație, o boală insidioasă și chiar infecția celulelor T imune ajutatoare, paralizând răspunsul imun, virusul nu poate fi etichetat cu antigen de către celulele T ajutatoare, iar celulele B nu pot produce suficiente anticorpi. Și virușii, în urmă cu doar câteva zile, unii experți erau îngrijorați că cei care s-au recuperat din noul virus al coroanei vor primi o a doua infecție, deoarece se constată că cantitatea de anticorpi pentru noul virus al coroanei este insuficientă în organism. Aceasta este, de asemenea, o singularitate a noii coroane. Lipsa de anticorpi suficienți pentru a se apăra împotriva infecțiilor secundare.
În ceea ce privește acest nou coronavirus, perioada de incubație este mai lungă decât cea a SARS, iar infectivitatea sa este de câteva ori mai mare decât cea a virusului SARS. De asemenea, este o reminiscență a articolului oamenilor de știință indieni, că de data aceasta, fragmentul genei HIV inserat artificial în genele noului virus coronă nu va face ca noua coroană să posede anumite caracteristici HIV, cum ar fi perioada de incubație lungă, boala insidioasă. Chiar și infecția celulelor T imune ajutatoare, paralizând răspunsul imun, virusul nu poate fi etichetat cu antigen de către celulele T ajutatoare, iar celulele B nu pot produce suficiente anticorpi. Și virușii, în urmă cu doar câteva zile, unii experți erau îngrijorați că cei care s-au recuperat de la noul virus al coroanei vor primi o a doua infecție, deoarece se constată că cantitatea de anticorpi pentru noul virus al coroanei este insuficientă în organism. Aceasta este, de asemenea, o singularitate a noii coroane. Multe persoane au simptome ușoare sau chiar asimptomatice. Lipsa de anticorpi suficienți pentru a se apăra împotriva infecțiilor secundare.     
Mi-am amintit brusc că în primele zile după închiderea orașului în Wuhan, o persoană din Wuhan i-a arătat certificatului medical de deces al tatălui său. Se estimează că spitalul nu mai are energia să raporteze cauza morții. Cu toate acestea, cauza directă a decesului este pneumonia Aspergillus, o infecție fungică în plămâni care provoacă moartea. Aceasta este una dintre cauzele frecvente de deces după ce SIDA provoacă deficiență imunitară, dar, din câte știm, niciun expert nu a spus că noul virus al coroanei va slăbi direct sistemul imunitar uman. Dar este posibil ca acest caz de deces să dezvăluie că noua coroană are anumite caracteristici HIV?
Mi-am amintit brusc că în primele zile după închiderea orașului în Wuhan, o persoană din Wuhan a arătat certificatul medical de deces al tatălui său. Se estimează că spitalul nu mai are energia de a raporta cauza decesului. Certificatul spunea că cauza morții a fost o nouă infecție cu virusul coroanei. Cu toate acestea, cauza directă a decesului este pneumonia Aspergillus, o infecție fungică în plămâni care provoacă moartea. Aceasta este una dintre cauzele frecvente de deces după ce SIDA provoacă deficiență imunitară, dar, din câte știm, niciun expert nu a spus că noul virus al coroanei va slăbi direct sistemul imunitar uman. Dar este posibil ca acest caz de moarte să dezvăluie că noua coroană are anumite caracteristici HIV?    
Și această pneumonie Aspergillus este foarte vorbărească.Nu numai pacienții cu SIDA îl vor obține, cum ar fi bolnavii de limfom. Înainte de transplantul de măduvă osoasă, trebuie să se supună unei chimioterapii foarte puternice. Apoi, injectați în corp celule stem sănătoase ale măduvei osoase pentru a crește din nou măduva osoasă și celulele imune pentru a obține vindecarea. Când pacienții sunt lipsiți treptat de imunitate prin chimioterapie, medicii vor prescrie practic un medicament antifungic pentru a proteja pacienții de infecția plămânilor de către Aspergillus, care este răspândit în aer.
Iar această pneumonie Aspergillus este foarte vorbăreță. Nu numai pacienții cu SIDA îl vor primi, cum ar fi pacienții cu limfom. Înainte de transplantul de măduvă, trebuie să fie supuse unei chimioterapii foarte puternice. Scopul este de a spăla complet toate celulele imune din măduva osoasă și sânge cu medicamente chimioterapice. Apoi, injectați în corp celule stem sănătoase ale măduvei osoase pentru a crește din nou măduva osoasă și celulele imune pentru a obține vindecarea. Atunci când pacienții sunt lipsiți treptat de imunitate prin chimioterapie, medicii vor prescrie practic un medicament antifungic pentru a proteja pacienții de infecția plămânilor de către Aspergillus, care este foarte prezent în aer.
În general, cu excepția imunodeficienței congenitale sau dobândite, atunci când persoana este bolnavă de moarte, sistemul imunitar ajunge până la capăt cu organismul și moare rar înaintea organelor în mod disproporționat înainte de viață, cu excepția cazului în care este infectat cu HIV, atunci boală. De exemplu, cancerul terminal este în cea mai mare parte insuficiență de organ, constituția pacientului nu este rea la malnutriție și sistemul imunitar nu s-a prăbușit. Prin urmare, nu este frecvent să aveți infecții. În acest moment, sistemul imunitar uman funcționează continuu până în ultima clipă și nu va lăsa Mucegaiul infectează cu ușurință corpul uman și chiar dacă celulele canceroase se răspândesc pe tot corpul, sistemul imunitar slăbește și moare odată cu corpul uman, în loc să se descompună singur în avans.     
În general, cu excepția imunodeficienței congenitale sau dobândite, atunci când persoana este bolnavă de moarte, sistemul imunitar ajunge până la capăt cu corpul și moare rar înaintea organelor în mod disproporționat înainte de viață, cu excepția cazului în care este infectat cu HIV, apoi cu debut. De exemplu, cancerul terminal este în cea mai mare parte insuficiență de organ, constituția pacientului nu dăunează malnutriției și sistemul imunitar nu s-a prăbușit. Prin urmare, nu este frecvent să existe infecții. În acest moment, sistemul imunitar uman funcționează continuu până în ultima clipă și nu va lăsa ca mucegaiul să infecteze cu ușurință corpul uman, și chiar dacă celulele canceroase se răspândesc în tot corpul, sistemul imunitar slăbește și moare odată cu corpul uman, în mai degrabă decât să se descompună în avans.
Mai exact, cazul lui Wuhan care a murit din cauza pneumoniei mucegaiului a fost că organele și corpurile sale nu au reușit, dar sistemul imunitar poate fi afectat de atac, iar slăbirea disproporționată a stării fizice a pacientului a precedat boala, care a dus la final la o infecție a mucegaiului și la o insuficiență pulmonară funcțională. Departamentul, dacă noul virus al coroanei atacă doar plămânii, atunci situația normală este aceea că sistemul imunitar protejează în continuare corpul, ceea ce poate provoca insuficiență respiratorie, ducând la moartea corpului uman. Această situație nu va avea o diferență de timp, astfel încât mucegaiul poate intra în virtual. În plus, chiar dacă pacientul este slăbit de virus, pneumonia bacteriană este cea mai probabilă în primul rând. Invazia fungică în zone mari este în general un simptom al prăbușirii sistemului imunitar. Cauza directă a decesului în acest caz nu a fost înregistrată pentru pneumonia bacteriană.    
Mai exact, cazul lui Wuhan care a murit din cauza pneumoniei mucegaiului a fost că organele și corpurile sale nu au cedat, dar sistemul imunitar poate fi afectat de atac, iar slăbirea disproporționată a stării fizice a pacientului a precedat boala, care a dus la final la o infecție de mucegai și fără funcționare a departamentului pulmonar, dacă noul virus al coroanei atacă doar plămânii, atunci situația normală este că sistemul imunitar încă protejează organismul, ceea ce poate provoca insuficiență respiratorie, rezultând în moartea corpului uman. Această situație nu va avea o diferență de timp, astfel încât mucegaiul poate intra în virtual. În plus, chiar dacă pacientul este slăbit de virus, pneumonia bacteriană este cea mai probabilă în primul rând. Invazia fungică în zonele mari este în general un simptom al prăbușirii sistemului imunitar.
Potrivit unui medic de primă linie, unii pacienți cu infecții coroane noi prezintă simptome sistemice, nu numai leziuni pulmonare, dar unii pacienți vor avea o boală accelerată, leziuni circulatorii, leziuni cardiace, ficat și rinichi.
Potrivit unui medic de primă linie, unii pacienți cu infecții coroane noi prezintă simptome sistemice, nu numai leziuni pulmonare, dar unii pacienți vor avea boală accelerată, leziuni ale sistemului circulator, leziuni cardiace, ficat și rinichi.
Ceea ce a spus medicul a fost aproape simptome similare cu virusul Ebola. De asemenea, virusul Ebola invadează în principal celule epiteliale vasculare și perturbă sistemul circulator. Noua coroană se bazează pe infecția receptorilor ACE2 și invadează celule epiteliale vasculare, în timp ce virusul Ebola folosește receptorul NPC1 pentru a intra în celule. Receptorii folosiți de cei doi pentru a invada celulele umane sunt diferiți. Simptomele vor fi diferite?  
Ceea ce a spus medicul a fost aproape simptome similare cu virusul Ebola. De asemenea, virusul Ebola invadează în principal celule epiteliale vasculare și perturbă sistemul circulator. Noua coroană se bazează pe infecția receptorilor ACE2 și invadează celule epiteliale vasculare, în timp ce virusul Ebola folosește receptorul NPC1 pentru a intra în celule. Receptorii folosiți de cei doi pentru a invada celulele umane sunt diferiți. Simptomele vor fi diferite?   
În plus, OMS a redenumit noua coroană ca o nouă versiune a virusului SARS, iar principala diferență față de virusul SARS este că fragmentul genei SIDA din noua genă a coroanei și modificările corespunzătoare ale proteinei S vor schimba acest lucru Îmbunătățește infecțiozitatea noii coroane? În același timp, procesul de infecție a celulelor prin noua coroană este întârziat, astfel încât perioada de incubație a virusului SARS apare mult dincolo.     
În plus, OMS a redenumit noul coronavirus ca o nouă versiune a virusului SARS, iar principala diferență față de virusul SARS este că fragmentul genei SIDA din noua genă a coroanei și modificările corespunzătoare ale proteinei S vor schimba acest lucru Îmbunătățește infecțiozitatea noii coroane? În același timp, procesul de infecție a celulelor de către noua coroană este întârziat, astfel încât perioada de incubație a virusului SARS apare mult dincolo.
Când am căutat documente legate de coronavirus, am văzut o astfel de afirmație: „Cea mai înaltă expresie a ACE2 se observă la rinichi, endoteliu, plămâni și inima”.
Când am căutat documente legate de coronavirus, am văzut o astfel de afirmație: „Cea mai înaltă expresie a ACE2 se observă la rinichi, endoteliu, plămâni și inima”.
În traducere, înseamnă că ACE2 este singura proteină receptor infectată de noul coronavirus din corpul uman.Alte câteva distribuții concentrate ale țesuturilor umane includ rinichi și endoteliu vascular endothium, care sunt distribuite pe scară largă în plămâni și inimă. inima inimii.     
În traducere, înseamnă că ACE2 este singura proteină receptor infectată de noul coronavirus din corpul uman. Mai multe distribuții concentrate ale acestuia în țesuturile umane includ rinichiul renal și endoteliul vascular endothium, care sunt distribuite pe scară largă în plămâni și inimă. inima inima.
Este un caz atipic care poate explica moartea subită de astm la unii pacienți pulmonari asimptomatici sau ușori, deoarece dacă unii oameni au o distribuție scăzută a receptorilor naturali ACE2 în plămâni și virusul coroanei noi infectează țesuturile inimii, poate provoca acest lucru Moartea subită.
Acesta este un caz atipic care poate explica moartea subită prin astm la unii pacienți pulmonari asimptomatici sau ușori, deoarece, dacă unii oameni au o distribuție scăzută a receptorilor naturali ACE2 în plămâni și virusul coroanei noi infectează țesuturile inimii, poate provoca această moarte bruscă.
 În plus, potrivit acestei teze, rinichiul este, de asemenea, un organ susceptibil la neocoronavirus și dacă urina persoanei infectate este, de asemenea, la risc. Unii pacienți cu boală renală acută ar trebui să se alăture și cazurilor de observare. În plus, dacă endoteliul vascular este infectat cu virusul neocrown, poate provoca simptome de sângerare internă.     
În plus, potrivit acestei teze, rinichiul este, de asemenea, un organ care este susceptibil la neocoronavirus și dacă urina persoanei infectate este, de asemenea, expusă riscului de infecție. Unii pacienți cu boală renală acută ar trebui să se alăture și cazurilor de observare. În plus, dacă endoteliul vascular este infectat cu virusul neocrown, poate provoca simptome de sângerare internă.
Acest virus nu trebuie să fie la fel de sever ca atacul extins al Ebola asupra corpului uman, dar celulele epiteliale vasculare sunt cele mai concentrate în inimă și aortă și sunt mai concentrate decât în ​​plămâni, unde există mai mulți receptori ACE2 concentrați. Dacă virusul invadează aici, acesta este Leziunile miocardice și aortice sângerează și, ca urmare, nu apar simptome evidente în plămâni, iar persoanele infectate vor muri brusc din cauza bolilor de inimă. Sper personal că unii profesioniști vor respinge această posibilitate, deoarece este foarte rar ca un virus să invadeze sistemul cardiovascular. Dacă este adevărat, este îngrozitor. Totuși, Wuhan poate să nu mai aibă o autopsie și nu ia în calcul cauza directă a decesului, este păcat să pierdeți oportunitatea de a înțelege mecanismul patogen al noii coroane și există prea puține cazuri de deces în afara Wuhan, care deocamdată nu are o valoare de cercetare statistică.
Acest virus nu trebuie să fie la fel de sever ca atacul extins al Ebola asupra corpului uman, dar celulele epiteliale vasculare sunt cele mai concentrate în inimă și aortă și sunt mai concentrate decât în ​​plămâni, unde există mai mulți și concentrați receptori ACE2. Dacă virusul invadează aici, sângerează leziuni miocardice și aortice și, ca urmare, nu apar simptome evidente în plămâni, iar persoanele infectate vor muri brusc de boli de inimă. Sper personal că unii profesioniști vor respinge această posibilitate, deoarece este rar ca un virus să invadeze sistemul cardiovascular. Dacă este adevărat, este groaznic. Cu toate acestea, Wuhan poate să nu mai aibă o autopsie și nu contează cauza directă a decesului. Este păcat să pierzi oportunitatea de a înțelege mecanismul patogen al noii coroane și există prea puține cazuri de deces în afara Wuhan,     
Simptomele sistemice sunt desigur posibile, deoarece celulele epiteliale vasculare și celulele epiteliale ale mucoasei sunt distribuite pe scară largă în întregul corp.Dacă virusul se reproduce în cantități mari și nu are suficienți anticorpi pentru a-l neutraliza, atunci ca Ebola, celulele infectate vor suferi apoptoză pe scară largă și difuză. Hemoragia internă și cantitatea mare de eliberare de citokine în același timp, provoacă inflamații intense și febră, iar majoritatea cazurilor sunt de fapt ucise de suprareacția sistemului imunitar. Cu toate acestea, judecând după cazurile de moarte existente care au fost expuse, noua coroană nu ar trebui să atingă un nivel atât de periculos. Insuficiența cardiopulmonară datorată sângerării interne ar trebui să fie principala cauză de deces.
Simptomele sistemice sunt desigur posibile, deoarece celulele epiteliale vasculare și celulele epiteliale mucoase sunt distribuite pe scară largă în întregul corp. Dacă virusul se reproduce în cantități mari și nu are suficienți anticorpi pentru a-l neutraliza, atunci la fel ca Ebola, celulele infectate vor suferi apoptoză pe scară largă și difuză. Hemoragia internă și cantitatea mare de eliberare de citokine în același timp, provoacă inflamații intense și febră, iar majoritatea cazurilor sunt de fapt ucise de suprareacția sistemului imunitar. Cu toate acestea, judecând după cazurile de moarte existente care au fost expuse, noua coroană nu ar trebui să atingă un nivel atât de periculos. Insuficiența cardiopulmonară datorată sângerării interne ar trebui să fie principala cauză de deces.    
Acesta este sfârșitul, dacă doriți să vă gândiți la natura noului virus al coroanei de data aceasta, deoarece virusul în sine nu minte, informațiile sale genetice și proteice sunt acolo, iar cauza decesului cazului nu va sta, cu excepția cazului în care medicul nu spune adevărul.   
Acesta este sfârșitul, dacă doriți să vă gândiți la natura noului virus al coroanei, deoarece virusul în sine nu minte, informațiile sale genetice și proteice sunt acolo, iar cauza decesului cazului nu va fi, decât dacă medicul spune adevarul.  
Și de ce este Redwig medicamentul virusului Ebola, dar este folosit pentru a trata noul virus al coroanei.Ebola, ca și HIV, este primul care atacă celulele imunitare umane și paralizează răspunsul imun umoral până când un număr mare de celule infectate apar. Moartea, eliberează prea multe citokine și furtuna imună este prea severă, ceea ce este suficient de grav pentru a ucide corpul uman.  
Și de ce este Redwig drogul virusului Ebola, dar este folosit pentru a trata noul virus al coroanei. Ebola, la fel ca HIV, este primul care atacă celulele imune umane și paralizează răspunsul imun umoral până când un număr mare de celule infectate apar. Moartea, eliberează prea multe citokine și furtuna imună este prea severă, ceea ce este suficient de grav pentru a ucide corpul uman.   
Wang Guangfa s-a vindecat de medicamente anti-SIDA, în Lenovo Ridwig, medicamentele anti-Ebola sunt de asemenea folosite pentru a lupta împotriva noii coroane.Apoi, puteți pune la îndoială mecanismul patogen al virusului coroanei noi și HIV și virusul Ebola. analogiile. Aceasta necesită doar cunoștințe de bază de știință moleculară celulară, plus cunoașterea comună a patologiei virale.
Wang Guangfa s-a vindecat de medicamente anti-SIDA. În Lenovo Ridwig, medicamentele anti-Ebola sunt de asemenea folosite pentru a lupta împotriva noii coroane. Apoi puteți pune la îndoială mecanismul patogen al noului virus al coroanei și HIV și virusul Ebola. Analogie. Aceasta necesită doar cunoștințe de bază de știință moleculară celulară, plus cunoașterea comună a patologiei virale.
Atașament: [Interviu] Experți europeni în virologie: virusul coroanei noi are urme foarte puternice de intervenție manuală, care pare să fie generat în laborator; virusul are o transmisie puternică și toxicitate; Partidul Comunist Chinez trebuie să fie transparent și să permită experților la nivel mondial să participe la epidemie
Interviu NTDTV: experți europeni în virologie: virusul coroanei noi are urme foarte puternice de intervenție manuală, care pare să fie generat în laborator; virusul are o transmisie puternică și toxicitate; Partidul Comunist Chinez trebuie să fie transparent și să permită experților la nivel mondial să participe la epidemie.



Comentarii

Postări populare

Situatia la nivel mondial / Coronavirusul se raspandeste rapid in toata lumea

Coronavirusul a ajuns si in Romania - Cazurile de infectii incep sa se inmulteasca/ Situatia in tara

Tari afectate - numarul cazurilor de infectie cu coronavirus

Situatia epidemiologica in Italia / Cazurile de coronavirus in Italia continuă să crească.

Granite inchise, suspendare zboruri, interdictii la nivel mondial

Coronavirusul sindromului respirator acut sever 2 - COVID-19

Romania: Masuri de urgenta pentru prevenirea epidemiei de coronavirus

Coronavirus Romania: numarul cazurilor de persoane infectate in crestere / aprilie 2020

Coronavirus Romania: numarul cazurilor de persoane infectate in crestere / martie 2020

Judetul Bacau - Epidemia este controlata / 3 decese noi de coronavirus și în Bacău.

Informatii utile

Sunt utile mastile?

Pentru persoanele sănătoase, măștile sunt inutile.
Măștile medicale NU servesc la protejarea celor sănătoși, ele servesc ca măsură de precauție pentru cei bolnavi și pentru medici.

De ce e bine sa donezi sange daca te-ai vindecat de coronavirus?

Pentru ca sangele celui vindecat contine anticorpi care il vor ajuta pe cel bolnav sa lupte mai usor cu infectia si sa se vindece mai repede.

Exista tratament impotriva infectiei cu noul coronavirus?

NU, nu exista inca nici un tratament / vaccin !



M-am infectat cu coronavirus, in cat timp o să apară simptomele? Care sunt simptomele?

M-am infectat cu coronavirus, in cat timp o să apară simptomele? Care sunt simptomele?
Exista tratament pentru coronavirus? Pentru noul SARS coronavirus CoV-2, oficialii din domeniul sănătății estimează o perioadă de...

Etichete

Afișați mai multe